Politica de Confidențialitate

Utilizarea site-ului nostru web

Pentru a accesa unele dintre serviciile de pe acest site, vi se poate cere să utilizați un cont și o parolă care pot fi obținute prin completarea formularului nostru de înregistrare online, care solicită anumite informații și date („Date de înregistrare”).

Actiunea de înregistrare,  reprezinta declaratia pe proprie raspundere că aveți vârsta legală și că puteți încheia contracte obligatorii, iar toate informațiile furnizate în campurile de înregistrare sunt corecte și exacte și că veți menține și actualiza aceste informații.

Dacă deveniți utilizator înregistrat, sunteți responsabil pentru păstrarea secretului parolelor, informațiilor de conectare și ale contului. Veți fi responsabil pentru orice utilizare a site-ului nostru web de către dvs., de oricine vă folosește parola și informațiile de conectare (cu sau fără permisiunea dvs.) și de oricine căruia îi permiteți să vă acceseze profilul medical.

Mentionam ca KONDIMENT WORLDWIDE SRL prin situl pe care il detine, respectiv AgathaLabs NU are acces si nu stocheaza datele dumneavoastra de acces in format clar, inteligibil,  acestea fiind generate de catre sistem si pastrate in format criptat, inaccesibil operatorilor nostri.

Dacă aveți motive să credeți că contul dvs. nu mai este sigur (de exemplu, pierderea, furtul sau divulgarea neautorizată sau utilizarea informațiilor sau computerului sau dispozitivului mobil utilizat pentru a accesa site-ul nostru web), trebuie să vă modificați prompt informațiile personale care sunt afectate.

Dacă decideți să primiți mesaje sau alte comunicări de pe site-ul nostru web direct pe dispozitivul dvs. mobil, asigurati-va ca ne furnizati numărul dvs. de telefon, respectiv actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației mobile.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați  prevederile legale aplicabile în Romania și în UE.

În plus, sunteți de acord să nu efectuati nici una dintre următoarele actiuni fără permisiunea expresă scrisă prealabilă a AgathaLabs:

 

  • accesați site-ul cu orice proces manual sau automat în orice alt scop decât utilizarea dvs. personală sau pentru includerea paginilor AgathaWeb într-un index de căutare.
  • utilizarea oricărui sistem automat sau software pentru a extrage date de pe site-ul nostru web în scopuri comerciale sau necomerciale;
  • utilizați orice dispozitiv, software sau rutină care interferează sau încearcă să interfereze cu funcționarea normală a site-ului nostru web sau să întreprindă orice acțiune care impune o încărcare nerezonabilă pe computerul sau echipamentele noastre de rețea;
  • reproduceți, copiați, copiați, vindeți, comercializați, revindeți sau exploatați site-ul nostru web;
  • utilizați orice caracteristică a site-ului nostru web în orice scop care este ilegal, dăunător sau altfel inacceptabil sau inadecvat, așa cum am stabilit;
  • postati sau distribuiti orice material pe site-ul nostru web care încalcă drepturile oricărei terțe părți sau legea aplicabilă;
  • utilizați site-ul nostru web pentru a colecta sau stoca date personale despre alții;
  • utilizați site-ul nostru în orice scop comercial, cu excepția cazului în care v-am dat permisiunea scrisă;
  • transmite orice material publicitar sau promoțional pe site-ul nostru web;

In orice moment, in urma unei notificari prealabile, să suspendăm, încheiem sau să restricționăm accesul dvs. la toate sau la oricare dintre componentele site-ului nostru web.