Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acesti termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa, utiliza sau obține orice materiale, informații, produse sau servicii de la AGATHAlabs.ro.

Prin accesarea site-ului web AGATHAlabs.ro. (la care ne vom referi foisind termenii „noi” sau „noastre”), si prin acesarea si utilizarea oricarei adrese web, oricarei aplicație mobilă sau oricarei sectiuni sau platforme AgathaWeb (colectiv numite de acum „site web” sau „site”) sunteți de acord să cititi si acceptati toate termenele, condițiile și notificările conținute sau menționate aici („Termene”), Politica noastră de confidențialitate, precum și orice alt acord scris între noi și dumneavoastră.

În plus, atunci când utilizează anumite servicii sau materiale pe acest site, utilizatorii vor fi suusi si isi asuma ca au citit si acceptat regulile postate aplicabile unor astfel de servicii sau materiale care pot conține termeni și condiții în plus față de cei din acești Termeni si Conditii de utilizare.

UTILIZĂND ACEST SITE, SUNTETI DE ACORD SĂ ACCEPTATI ACESTI TERMENI DE UTILIZARE. PUTETI ORICAND ÎNCETA UTILIZAREA SITULUI ȘI / SAU ALE PRODUSELOR SAU A SERVICIILOR PREZENTATE. ACORDUL DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA CONFORMAREA CU ACESTI TERMENI DE UTILIZARE SI ACCEPTAREA LOR DEVINE EFECTIV IMEDIAT LA ÎNCEPEREA UTILIZĂRII SITULUI.

Putem modifica acești Termeni, din orice motiv în orice moment, prin postarea unei noi versiuni pe site-ul nostru web, de aceea va recomandam sa verificati periodic continutul Termeni si Conditii.

Continuarea utilizarii site-ului nostru web după postarea Termenilor modificați va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării dvs.

Consultați periodic acești Termeni pentru modificări.

Dacă nu sunteti de acord cu orice prevedere a acestor Termeni sau cu orice modificări ulterioare la acești Termeni sau daca ați fi nemulțumiți de site-ul nostru web în vreun fel, singurul dvs. recurs este să încetați imediat utilizarea site-ului nostru web.

Așa cum este utilizat în acești Termeni de utilizare, referințele la „Afiliații” noștri includ filialele, companiile afiliate, reprezentantii, furnizorii de serivicii, partenerii, sponsorii și agenții care se promoveaza cu noi și include (fără limitare) toate părțile implicate în crearea, producerea, dezvoltarea, mentenanta, operarea  și / sau livrarea acestui site și / sau a conținutului acestuia.

Vanzator: AgathaLabs este o denumire comerciala a KONDIMENT WORLDWIDE SRL, persoana juridica cu sediul social in Bucuresti. Vanzatorul face legatura intre Cumparator/Client si FURNIZORII MEDICALI.

Site – domeniul www.AgathaLabs.ro si subdomeniile acestuia.

FURNIZOR MEDICAL este clinica si/sau laboratorul medicale partener, autorizat sa efectueze serviciile medicale prezentate pe acest site.

Utilizator sau Cumparator este persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi deschide un Cont in Site, efectueaza si finalizaza o Comanda pe acest site (cu plata online sau cu plata la Frunizorul Medical)

Client sau Pacient este persoana fizica / persoana juridica care are, sau obtine acces la serviciile sau produsele oferite de orice FURNIZOR MEDICAL prezentat pe acest site.

Cont  este sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site – de la unul din Furnizorii Medicali parteneri. Cererea de a achizitiona Bunurile si Serviciile oferite de catre Vanzator, reprezinta o actiune constienta, clara si fara echivoc a Cumparatorului/Clientului/ Pacientului cu privire la acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal necesare.  

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizorul Medical prin intermediul nostru, Cumparatorului ca urmare a Comenzii lansate.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare;
 • date referitoare la Vanzator, referitor la FURNIZORUL MEDICAL sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

1. Descrierea serviciilor oferite – versiunea BETA

Înțelegeți și aceptați că Site-ul este momentan furnizat ca o „versiune beta” și este pus la dispoziție utilizatorilor „Așa cum este” și „Așa cum este disponibil” în scopul de a ne oferi feedback cu privire la calitatea și gradul de utilizare a serviciilor. Serviciile pot conține unele erori sau inexactități care vor fi corectate ori de cate ori e posibil.

Orice funcții noi care dezvolta, diversifica sau îmbunătățesc serviciile actuale de pe acest site vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

2. Nu vindem produse medicale

Site-ul nostru este un agregator de servcii medicale. Pe site prezentam si oferim access la diverse analize si teste medicale – procesate si oferite efectiv de laboratoare si clinici partenere autorizate.

AgathaLab
nu furnizează, nu deține, nu organizeaza si nu controlează niciunul dintre serviciile și produsele medicale pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nostru web, cum ar fi laboratoare medicale, clinici medicale, truse de analiza, kituri de test, truse medicale, pachete de analize etc (intitutulete generic „Produsele medicale”).
Produsele medicale sunt deținute, controlate sau puse la dispoziție de catre Furnizorii Medicali (de exemplu testele si analizele medicale la care aveti access prin site-ul nostrum sunt furnizate si efectuate de clinici si laboratoare partenere autorizate).
Furnizorii medicali sunt singurii responsabili pentru produsele medicale. Furnizorii medicali parteneri sunt autorizati si sunt in masura sa efectueze testele si analizele oferite. Furnizori medicali garanteaza atat calitatea cat si siguranta actului medical, precum si procesarea si siguranta datelor medicale ale pacientilor.  

ATENTIE: Termenii și Conditiile precum si Politicile de confidențialitate ale furnizorului medical  (clinica sau laboratorul partener la care ati ales si acceptat sa faceti anumite teste sau analize medicale) se aplică și achiziției dvs.

 Interacțiunea dvs. cu orice furnizor medical accesat prin intermediul site-ului nostru web se face cu acceptul dvs.

AgathaLabs nu are nicio responsabilitate în relatia dvs directa cu Furnizorul Medical dupa rezervarea sau achiziția unui serviciu folosind site-ul nostriu.

Afișarea pe site-ul nostru web a unui produs medical (de exemplu un tip de test sau analiza medicala) sau a unui Furnizor medical (clinica sau laborator medical) nu implică, sugerează sau atribuie o responsabilitate a noastra legata de calitatea respectivului produs medical si/sau Furnizor medical.

AgathaLabs prezinta si găzduiește conținut, inclusiv prețuri, puse la dispoziție sau obținute de la Furnizorii medicali (clinicile si laboratoarele partenere).
AgathaLabs nu este în niciun fel responsabil pentru acuratețea, actualitatea sau caracterul complet al unui astfel de conținut deoarece AgathaLabs nu are control asupra Produselor Medicale.

3. Nu oferim sfaturi medicale

Conținutul site-ului AgathaLabs are doar scop informativ. Conținutul nu este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui furnizor de sănătate calificat cu orice întrebări pe care le aveți cu privire la o afecțiune. Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale sau nu întârziați să le solicitați din cauza Site-ului.

AgathaLabs nu recomandă in mod specific și nu aprobă teste de laborator, analize, truse sau furnizori medicali specifici dintre cei care ar putea fi menționați pe site.

4. Cumpărare prin AgathaLabs

Achiziția de produse medicale (teste sau analize medicale) prin intermediul site-ului nostru web AgathaLabs, poate incasa contravaloarea produselor sau serviciilor medicale (teste sau analize medicale) in numele si mandatat de Furnizorul medical.

AgathaLabs faciliteaza legatura intre utilizator si Furnizorul medical, sa ofere utilizatorului/clientului acces rapid si online la serviciile si produsele oferite de Furnizorul medical.

AgathaLabs nu are nicio implicare în crearea si furnizarea efectiva a serviciului/produsului medical, în definirea prețului și/sau a oricăror taxe pentru furnizarea produselor medicale pe care le cumpărați.

Agatha Labs faciliteaza PROGRAMAREA si CUMPARAREA de SERVICII sau PRODUSE MEDICALE de la FURNIZORII MEDICALI.

 AgathaLabs nu solutioneaza probleme sau dispute în legătură cu achiziția dvs. și / sau serviciul sau  produsul medical achizitionat prin noi, aceasta fiind abordate si rezolvate de catre Client/Pacient in relatie directa cu Furnizorul medical și nu cu noi.

Clientul/Cumparatorul/ Pacientul  poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care Furnizorul Medical il poate furniza (are bunurile pe stoc sau confirma disponibilitatea pentru efectuarea serviciilor in ziua aleasa de client). 
Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul (AgathaLabs.ro) precum si FURNIZORUL MEDICAL  poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator si/sau de Furnizorul Medical, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului/Clientului.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator/Client NU poate fi livrat sau efectuat de catre FURNIZORUL MEDICAL, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va decide impreuna cu acesta reporgramarea sau returnarea banilor.

In cazul in care Cumpratorul/Clientul nu se prezinta la adresa specifica a Furnizorului Medical in ziua si in intervalul orar agreat pentru a beneficia de serviciile sau bunurile comandate, programate sau achizitionate, Cumparatorul/Clientul – devenit Pacient al Furnizorului Medical se supune regulilor, termenilor si conditiilor specifice comunicate de Furnizorul Medical.

5. LIVRARE

Comenzile pe AgathaLabs.ro se pot plasa online.

➤ După plasarea si finalizarea comenzii, clientul va primi un mail de confirmare si un COD UNIC DE IDENTIFICARE.

➤ DUPA FINALIZAREA COMENZII clientul va primi pe mail toate detaliile necesare legate de FURNIZORUL MEDICAL prin care, cu care si la care va beneficia de SERVICIILE sau PRODUSELE MEDICALE comandate.

➤ Clientul poate lua legatura direct cu FURNIZORUL DE SERVICII MEDICALE pentru a confirma, reconfirma, modifica sau anula SERVICIILE COMANDATE, data sau intervalul orar ales si stabilit/agreat si acceptat pentru furnizarea si efectuarea acestora la sediul Furnizorului Medical specific.

➤ FURNIZORUL MEDICAL poate deasemenea sa contacteze clientul pentru a confirma, reconfirma, modifica sau anula SERVICIILE COMANDATE, data sau intervalul orar stabilit/agreat sau acceptat, in conformitate cu Termenii si Conditiile de operare a fiecarui Furnizor Medical in parte.

6. Modalități de plată:

Clientul poate decide

 • sa plateasca online serviciile sau produsele comandate folosind un Card
 • sa plateasca serviciile sau produsele comandate direct la Furnizorul Medical (folosind orice mijloc de plata agreat si acceptat de Furnizorul medical respectiv)

➤ Livrarea bunurilor sau produselor si efectuarea serviciilor comandate se face pe teritoriul României, la sediul si respectand Termenii si Conditiile Furnizorului Medical agreat si acceptat de client.

7. POLITICA DE RETUR

DREPTUL DE A RENUNTA LA PRODUSUL ACHIZITIONAT

In cazul BUNURILOR si PRODUSELOR FIZICE: Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri in afara celor prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile începand cu ziua in care intra în posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Cumpărător.

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, urme de uzura, lovituri, rupturi, zgîrieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.

In cazul in care doriti sa returnati un produs FIZIC, este necesar sa completati un formular de retur, asigurandu-va ca produsul pe care vreti sa il returnati indeplineste conditiile de retur de mai sus.

RETURNAREA se va face catre FURNIZORUL MEDICAL care TRIMITE si FURNIZEAZA PRODUSELE.

Conform art.16 din actul normativ mai sus menționat, ,,Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce privește contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale:

 1. a) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. Consumatorul este informat astfel despre natura acestor produse si prin achiziția acestora consimte tacit asupra exceptării dreptului de retur prin desigilare. Produsele care in urma folosirii (sau probării) devin nevandabile chiar daca rămân funcționale, dar potrivit naturii acestora din motive de sănătate sau igiena nu pot fi utilizate de către alt consumator si asupra cărora nu se poate interveni constructiv prin reparare, garanția acestora fiind asigurata prin înlocuire integrala (la indicația producătorului), diminuarea valorii produsului va fi egala cu a unui produs nou. Produsele care intra in contact direct cu pielea sau fluidele consumatorilor( fiind folosite exclusiv in acest scop, nefiind atingeri întâmplătoare sau tangențiale) si ale căror componente intrate in contact cu pielea sau fluidele consumatorului care inițiază procedura de retur nu pot fi înlocuite individual, nu pot fi vândute ca si produse. Nefiind posibila comercializarea acestor produse posibil contaminate deoarece pot pune in pericol sănătatea consumatorilor, diminuarea valorii lor reprezintă prețul integral al produsului.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, pentru categoriile de produse care nu sunt exceptate, consumatorul informează vânzătorul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

 • In cazul SERVICIILOR MEDICALE (Analize sau teste medicale):

CLIENTUL se supune TERMENILOR si CONDITIILOR de ANULARE ale FURNIZORULUI MEDICAL agreat si acceptat.

CLIENTUL/CUMPARATORUL poate anula fara penalitati o programare sau o comanda efectuat,  cu minim 24 de ore inainte de data si ora agreata si cofirmata cu Furnizorul Medical.

In cazul in care Cumpratorul/Clientul nu se prezinta la adresa specifica a Furnizorului Medical in ziua si in intervalul orar agreat cu acesta, pentru a beneficia de serviciile sau bunurile comandate, programate sau achizitionate, Cumparatorul/CLientul/Pacientul, se supune regulilor, termenilor si conditiilor specifici comunicati de Furnizorul Medical respectiv.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat sau efectuat de catre FURNIZORUL MEDICAL, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va decide impreuna cu acesta reporgramarea sau returnarea banilor.

 8. Informații privind proprietatea intelectuală

În sensul acestor Termeni de utilizare, „conținut” este definit ca orice informație, date, comunicații, software, fotografii, video, grafică, muzică, sunete și alte materiale și servicii care pot fi vizualizate de utilizatori pe site-ul nostru. Aceasta include tot conținutul.

Acceptând acești Termeni de utilizare, recunoașteți și sunteți de acord că tot conținutul prezentat pe acest site este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, brevete sau alte drepturi și legi de proprietate și este proprietatea exclusivă a AgathaLabs și / sau a afiliaților săi ... Vi se permite să utilizați conținutul doar așa cum este autorizat în mod expres de către noi sau de către furnizorul de conținut specific. Cu excepția unei singure copii făcute numai pentru uz personal, nu puteți copia, reproduce, modifica, republica, încărca, posta, transmite sau distribui orice documente sau informații de pe acest site în orice formă sau prin orice mijloc fără permisiunea prealabilă scrisă de la noi sau furnizorul de conținut specific și sunteți singurul responsabil pentru obținerea permisiunii înainte de a reutiliza orice material protejat prin drepturi de autor care este disponibil pe acest site. Orice utilizare neautorizată a materialelor care apar pe acest site poate încălca drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi aplicabile și ar putea duce la sancțiuni penale sau civile.

 Nici noi, nici afiliații noștri nu garantăm sau declarăm că utilizarea de către dvs. a materialelor afișate sau obținute prin intermediul acestui site nu va încălca drepturile terților. Toate graficele personalizate, pictogramele, siglele și numele serviciilor sunt mărci comerciale înregistrate, mărci comerciale sau mărci de servicii ale AgathaLabs sau ale afiliaților săi. Toate celelalte mărci comerciale sau mărci de servicii sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Nimic din acești Termeni de utilizare nu vă conferă dreptul de a utiliza orice marcă comercială, marcă de serviciu, siglă și / sau numele AgathaLabs sau al afiliaților săi

 9. Utilizarea site-ului nostru web

Pentru a accesa unele dintre serviciile de pe acest site, vi se poate cere să utilizați un cont și o parolă care pot fi obținute prin completarea formularului nostru de înregistrare online, care solicită anumite informații și date („Date de înregistrare”).

Actiunea de înregistrare,  reprezinta declaratia pe proprie raspundere că aveți vârsta legală și că puteți încheia contracte obligatorii, iar toate informațiile furnizate în campurile de înregistrare sunt corecte și exacte și că veți menține și actualiza aceste informații.

Dacă deveniți utilizator înregistrat, sunteți responsabil pentru păstrarea secretului parolelor, informațiilor de conectare și ale contului. Veți fi responsabil pentru orice utilizare a site-ului nostru web de către dvs., de oricine vă folosește parola și informațiile de conectare (cu sau fără permisiunea dvs.) și de oricine căruia îi permiteți să vă acceseze profilul medical.

Mentionam ca KONDIMENT WORLDWIDE SRL prin situl pe care il detine, respectiv AgathaLabs NU are acces si nu stocheaza datele dumneavoastra de acces in format clar, inteligibil,  acestea fiind generate de catre sistem si pastrate in format criptat, inaccesibil operatorilor nostri.

Dacă aveți motive să credeți că contul dvs. nu mai este sigur (de exemplu, pierderea, furtul sau divulgarea neautorizată sau utilizarea informațiilor sau computerului sau dispozitivului mobil utilizat pentru a accesa site-ul nostru web), trebuie să vă modificați prompt informațiile personale care sunt afectate.

Dacă decideți să primiți mesaje sau alte comunicări de pe site-ul nostru web direct pe dispozitivul dvs. mobil, asigurati-va ca ne furnizati numărul dvs. de telefon, respectiv actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației mobile.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați  prevederile legale aplicabile în Romania și în UE.

În plus, sunteți de acord să nu efectuati nici una dintre următoarele actiuni fără permisiunea expresă scrisă prealabilă a AgathaLabs:

 • accesați site-ul cu orice proces manual sau automat în orice alt scop decât utilizarea dvs. personală sau pentru includerea paginilor AgathaWeb într-un index de căutare.
 • utilizarea oricărui sistem automat sau software pentru a extrage date de pe site-ul nostru web în scopuri comerciale sau necomerciale;
 • utilizați orice dispozitiv, software sau rutină care interferează sau încearcă să interfereze cu funcționarea normală a site-ului nostru web sau să întreprindă orice acțiune care impune o încărcare nerezonabilă pe computerul sau echipamentele noastre de rețea;
 • reproduceți, copiați, copiați, vindeți, comercializați, revindeți sau exploatați site-ul nostru web;
 • utilizați orice caracteristică a site-ului nostru web în orice scop care este ilegal, dăunător sau altfel inacceptabil sau inadecvat, așa cum am stabilit;
 • postati sau distribuiti orice material pe site-ul nostru web care încalcă drepturile oricărei terțe părți sau legea aplicabilă;
 • utilizați site-ul nostru web pentru a colecta sau stoca date personale despre alții;
 • utilizați site-ul nostru în orice scop comercial, cu excepția cazului în care v-am dat permisiunea scrisă;
 • transmite orice material publicitar sau promoțional pe site-ul nostru web;
In orice moment, in urma unei notificari prealabile, să suspendăm, încheiem sau să restricționăm accesul dvs. la toate sau la oricare dintre componentele site-ului nostru web.